30 Nisan 2024 Salı

Yeni Apple TV uygulaması 100’den fazla ülkede kullanıma sunuldu

Paylaş:

TV izlemenin tüm yollarını tek bir uygulamada bir araya getiren yepyeni Apple TV uygulaması, aralarında Türkiye’nin de bulunduğu 100’den fazla ülkede iPhone, iPad, Apple TV ve Samsung akıllı TV sahiplerinin kullanımına sunuldu.

Ücretsiz iOS 12.3 ve tvOS 12.3 yazılım güncellemeleriyle, dünya genelindeki kullanıcılar bundan böyle Apple TV uygulaması içindeki içeriklere istedikleri yer ve zamanda uygulama üzerinden erişebilecekler.

Yeni Apple TV uygulaması

Kullanıcılar Aile Paylaşımı yoluyla, altı aile üyesine kadar Apple TV aboneliklerini paylaşabilecek ve aboneler gösterileri ve filmleri ister çevrim içi olarak izleyebilecek isterlerse de daha sonra çevrim dışı izlemek üzere cihazlarına indirebilecekler.

Yeni Apple TV uygulaması
Uygulamada çocuklara özel içerikler de yer alıyor.

Apple tarafından geçtiğimiz aylarda tanıtılan abonelik servisi Apple TV+ ise sonbaharda Apple TV uygulaması bünyesinde kullanılabilir olacak.

Apple TV uygulaması hangi cihazlarda?

Yeni Apple TV uygulaması iPhone, iPad, Apple TV 4K ve Apple TV HD’de kullanıma sunuldu. Ve bu sonbaharda Apple TV deneyimi Mac’lere de gelecek. Ayrıca Samsung’dan başlayarak popüler akıllı televizyonlarda da Apple TV uygulaması yıl içinde yerini alacak.

Benzer Yazılar

Apple, WWDC 24’ün tarihini açıkladı

Apple, her yıl düzenlediği Dünya Geliştiriciler Konferansı’nı (WWDC) 10-14 Haziran 2024 tarihleri arasında online formatta gerçekleştireceğini duyurdu. Geliştiriciler...

iOS 17.4 güncellemesi yayınlandı!

Apple, 5 Mart Salı günü iOS 17 işletim sisteminin dördüncü büyük güncellemesi olan iOS 17.4'ü yayınladı. Bu güncelleme,...

M3 çipe sahip yeni 13 inç ve 15 inç MacBook Air tanıtıldı

Apple yeni MacBook Air modellerini duyurdu.M3 çipe sahip MacBook Air, M1 çipe sahip modelden yüzde 60’a kadar, Intel...

Apple 13 Akademi Ödülü adaylığıyla bir rekora imza attı

Apple, 13 ayrı Akademi Ödülü için aday gösterildi.Bu adaylıklardan 10’u En İyi Film, En İyi Yönetmen (Martin Scorsese),...