20 Nisan 2024 Cumartesi

2019 yılı Apple Tasarım Ödüllerini kazananlar açıklandı

Paylaş:

2019 yılı Apple Tasarım Ödüllerini kazanan dokuz iOS geliştiricisine düzenlenen tören ile ödülleri dağıtıldı.

Kazananlar, Avustralya, Avusturya, İngiltere, Fransa, İtalya, Litvanya ve ABD gibi birçok ülkedeki çeşitli büyüklüklerdeki şirketlerden geliştiriciler oldu. Bu sene ödül kazanan uygulamalar fotoğraf düzenlemeden çizim yapmaya, tıbbi görüntülemeden spor ve oyunlara kadar birçok kategoriyi temsil ediyor.

Kazananlar

Ordia: Loju’nun sunduğu “Ordia”, oyuncuların yeni bir hayat formu olarak tuhaf ve tehlikeli bir dünyaya adım attıkları tek parmakla oynanan bir aksiyon oyunu.

Ordia

Butterfly IQ: Butterfly Network’ün sunduğu “Butterfly IQ”, tek bir algılayıcıyla, geleneksel radyolojiden daha düşük bir maliyetle tüm vücudun ultrason görüntüsünü veriyor.

Butterfly IQ

ELOH: Broken Rules’un sunduğu “ELOH”, oyuncuların ritmi izlemesine olanak veren müzikli bir bulmaca oyunu.

ELOH

Flow: Moleskine’in Flow uygulaması, fikirleri çizime dökmek, düşünceleri yakalamak ve dikkat dağıtan veya çalışmayı bölen şeyler olmaksızın yaratıcılığı keşfetmek için bir alan sunuyor.

Flow

Thumper: Pocket Edition: Drool’un sunduğu “Thumper: Pocket Edition”, klasik atari tipi aksiyon, hız ve yoğun fiziksel etkileşimle etkileyici bir müzikli oyun deneyimi sunuyor.

Thumper: Pocket Edition

Pixelmator Photo: Pixelmator ekibinin sunduğu Pixelmator Photo, CoreML’in gücünden yararlanarak kullanıcılara profesyonel görünen fotoğraf düzenlemeleri yapma olanağı veren yenilikçi bir fotoğraf düzenleme uygulaması.

Pixelmator Photo

The Gardens Between: The Voxel Agents’in sunduğu “The Gardens Between”, zaman, hafıza ve arkadaşlıkla ilgili tek oyunculu muhteşem bir macera bulmacası oyunu.

The Gardens Between

HomeCourt: NEX Team’in sunduğu HomeCourt oyunu, basketbol antrenmanlarının geleceği. CoreML’den yararlanan HomeCourt, yalnızca iPhone kamerasını kullanarak basketbol atışlarının ve antrenmanlarının takibini ve kaydını yapıyor ve derin analizlerini sunuyor.

HomeCourt

Asphalt 9: Legends: Gameloft’un sunduğu “Asphalt 9: Legends”de oyuncular dünyanın bazı en güzel yarış arabalarını yarıştırmak için inovatif kontroller kullanıyor.

Asphalt 9: Legends

Ödül kazanan uygulamalar ve oyunlar hakkında daha fazla bilgi edinmek ve dilediklerinizi indirmek için App Store’u ziyaret edebilirsiniz.

Benzer Yazılar

Apple, WWDC 24’ün tarihini açıkladı

Apple, her yıl düzenlediği Dünya Geliştiriciler Konferansı’nı (WWDC) 10-14 Haziran 2024 tarihleri arasında online formatta gerçekleştireceğini duyurdu. Geliştiriciler...

iOS 17.4 güncellemesi yayınlandı!

Apple, 5 Mart Salı günü iOS 17 işletim sisteminin dördüncü büyük güncellemesi olan iOS 17.4'ü yayınladı. Bu güncelleme,...

M3 çipe sahip yeni 13 inç ve 15 inç MacBook Air tanıtıldı

Apple yeni MacBook Air modellerini duyurdu.M3 çipe sahip MacBook Air, M1 çipe sahip modelden yüzde 60’a kadar, Intel...

Apple 13 Akademi Ödülü adaylığıyla bir rekora imza attı

Apple, 13 ayrı Akademi Ödülü için aday gösterildi.Bu adaylıklardan 10’u En İyi Film, En İyi Yönetmen (Martin Scorsese),...